Шукаю, що цікавого можно почитати, подобаеться художня література, вже багато творів мною прочитані і не один раз. Можливо у вас є на прикметі якісь цікаві книги? Я був би вдячний за пораду
Бо сам нічого знайти не можу.
Художня література
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12020-10-25 20:49:46
Поделиться22020-10-26 13:21:23
Якщо чесно, я теж зараз в пошуку, а так само у багатьох моїх знайомих "книжковий криза", але це скоріше осінь в цьому винна, бо насправді досить багато цікавих творів. Я взагалі до класики повертаюсь у такі моменти.
Поделиться32020-10-26 13:31:13
Як добре, що я можу читати все що читається до одного певного жанру не прив"язн, є книжки, які подобаються більше, які менше.
А якщо не можу знайти книгу цікаву, то читаю статті, не бачу проблеми.
Поделиться42020-10-26 13:43:21
Не можу сказати, що у мене колись були "книжкові кризи", але то що пошук цікавих книг раніше мені давався нелегко-це факт.
Нещодавно знайома мені порадила хороший інтернет-магазин книжковий https://bookish.kiev.ua/xudozhnya-literatura тепер тільки тут і купую, вибір відмінний.
З останнього прочитаного "Місто Порожніх. Втеча з Будинку дивних дітей" Риггз Р., ну сказати, що була в захваті-нічого не сказати, тому рекомендую і вам, впевнена, що книга зайде і за собою залишить приємне "післясмак" і звичайно ж привід задуматися про головне.
Отредактировано ламба (2020-10-26 15:17:31)